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2020

Cereal Grains By-products

Norma Julieta, S. L., Ovando-Martínez, M. & Domínguez-Avila, J. A., 5 Feb 2020, Food Wastes and By-products: Nutraceutical and Health Potential. Campos Vega, R., Oomah, R. D. & Vergara Castaneda, H. A. (eds.). 1 ed. Wiley-Blackwell, p. 1 34 p.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

2018

Phenolic Compounds in Fruits

Domínguez Avila, J. A., Velderrain-Rodríguez, G. R., Ovando-Martínez, M. & Quirós-Sauceda, A. E., 13 Feb 2018, Phenolic Compounds in Food: Characterization and Analysis. Nollet, L. M. L. & Gutierrez Uribe, J. A. (eds.). 1 ed. CRC Press, p. 355 374 p.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter

2017

Tecnologías de transformación de frijol bajo un enfoque sustentable: Comunidad indígena, Xiliapa, SLP.

Ramírez Sedeño, K., Portilla, O. M., Suárez Rodríguez, C. D. P., Ovando-Martínez, M. & Espinosa Solis, V., 20 Feb 2017, Tecnología y desarrollo sustentable: avances en el aprovechamiento de recursos agroindustriales. Bustos Vázquez, M. G. & del Ángel del Ángel, J. A. (eds.). 1 ed. México: Colofon Ediciones Academicas, Vol. 1. p. 147 164 p.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingChapter