A diagnostic of knowledge management processes at the restaurant industry SMEs to identify improvements at their productive processes | Un diagnóstico de la gestión del conocimiento en las pymes del sector restaurantero para identificar áreas de mejora en sus procesos productivos

Research output: Contribution to journalArticle

5 Citations (Scopus)
Original languageUndefined/Unknown
JournalIntangible Capital
DOIs
StatePublished - 2013

Cite this

@article{8ad71f2ed78f44a18e25d9980257f90e,
title = "A diagnostic of knowledge management processes at the restaurant industry SMEs to identify improvements at their productive processes | Un diagn{\'o}stico de la gesti{\'o}n del conocimiento en las pymes del sector restaurantero para identificar {\'a}reas de mejora en sus procesos productivos",
author = "A. Perez-Soltero and V.L. Soto and M.B. Valenzuela and J.A.L. Duarte",
year = "2013",
doi = "10.3926/ic.381",
language = "Indefinido/desconocido",
journal = "Intangible Capital",
issn = "1697-9818",
publisher = "ETSEIAT",

}

TY - JOUR

T1 - A diagnostic of knowledge management processes at the restaurant industry SMEs to identify improvements at their productive processes | Un diagnóstico de la gestión del conocimiento en las pymes del sector restaurantero para identificar áreas de mejora en sus procesos productivos

AU - Perez-Soltero, A.

AU - Soto, V.L.

AU - Valenzuela, M.B.

AU - Duarte, J.A.L.

PY - 2013

Y1 - 2013

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84877836112&partnerID=MN8TOARS

U2 - 10.3926/ic.381

DO - 10.3926/ic.381

M3 - Artículo

JO - Intangible Capital

JF - Intangible Capital

SN - 1697-9818

ER -