Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars

M. G. Campos-Mondragón, A. M.Calderón De La Barca, A. Durán-Prado, L. C. Campos-Reyes, R. M. Oliart-Ros, J. Ortega-García, L. A. Medina-Juárez, O. Angulo

Research output: Contribution to journalArticleResearchpeer-review

22 Citations (Scopus)
Original languageAmerican English
Pages (from-to)161-167
Number of pages7
JournalGrasas y Aceites
DOIs
StatePublished - 1 Apr 2009

Fingerprint

Tocopherols
Arachis hypogaea
tocopherols
peanuts
Sterols
sterols
cultivars
Ashes
Chemical analysis
Fatty Acids
digestibility
Fats
protein content
gamma-Tocopherol
Agrochemicals
Proteins
sitosterols
gamma-tocopherol
alpha-Tocopherol
Threonine

Cite this

Campos-Mondragón, M. G., De La Barca, A. M. C., Durán-Prado, A., Campos-Reyes, L. C., Oliart-Ros, R. M., Ortega-García, J., ... Angulo, O. (2009). Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars. Grasas y Aceites, 161-167. https://doi.org/10.3989/gya.075008
Campos-Mondragón, M. G. ; De La Barca, A. M.Calderón ; Durán-Prado, A. ; Campos-Reyes, L. C. ; Oliart-Ros, R. M. ; Ortega-García, J. ; Medina-Juárez, L. A. ; Angulo, O. / Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars. In: Grasas y Aceites. 2009 ; pp. 161-167.
@article{d126ca0963004d32b2d75cf0b2b39c5e,
title = "Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars",
author = "Campos-Mondrag{\'o}n, {M. G.} and {De La Barca}, {A. M.Calder{\'o}n} and A. Dur{\'a}n-Prado and Campos-Reyes, {L. C.} and Oliart-Ros, {R. M.} and J. Ortega-Garc{\'i}a and Medina-Ju{\'a}rez, {L. A.} and O. Angulo",
year = "2009",
month = "4",
day = "1",
doi = "10.3989/gya.075008",
language = "American English",
pages = "161--167",
journal = "Grasas y Aceites",
issn = "0017-3495",
publisher = "CSIC Consejo Superior de Investigaciones Cientificas",

}

Campos-Mondragón, MG, De La Barca, AMC, Durán-Prado, A, Campos-Reyes, LC, Oliart-Ros, RM, Ortega-García, J, Medina-Juárez, LA & Angulo, O 2009, 'Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars', Grasas y Aceites, pp. 161-167. https://doi.org/10.3989/gya.075008

Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars. / Campos-Mondragón, M. G.; De La Barca, A. M.Calderón; Durán-Prado, A.; Campos-Reyes, L. C.; Oliart-Ros, R. M.; Ortega-García, J.; Medina-Juárez, L. A.; Angulo, O.

In: Grasas y Aceites, 01.04.2009, p. 161-167.

Research output: Contribution to journalArticleResearchpeer-review

TY - JOUR

T1 - Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars

AU - Campos-Mondragón, M. G.

AU - De La Barca, A. M.Calderón

AU - Durán-Prado, A.

AU - Campos-Reyes, L. C.

AU - Oliart-Ros, R. M.

AU - Ortega-García, J.

AU - Medina-Juárez, L. A.

AU - Angulo, O.

PY - 2009/4/1

Y1 - 2009/4/1

U2 - 10.3989/gya.075008

DO - 10.3989/gya.075008

M3 - Article

SP - 161

EP - 167

JO - Grasas y Aceites

JF - Grasas y Aceites

SN - 0017-3495

ER -

Campos-Mondragón MG, De La Barca AMC, Durán-Prado A, Campos-Reyes LC, Oliart-Ros RM, Ortega-García J et al. Nutritional composition of new peanut (Arachis hypogaea L.) cultivars. Grasas y Aceites. 2009 Apr 1;161-167. https://doi.org/10.3989/gya.075008