Skip to main navigation
Skip to search
Skip to main content
English
Español
Home
Profiles
Research Units
Research Output
Projects
Courses
Activities
Prizes
Press/Media
Human Resources Training
Search by expertise, name or affiliation
Elaboración de Chorizo Tipo Regional a Partir de Dos Especies Marinas y Evaluación de su Calidad Física, Química y Microbiológica
Jesús Yolanda González Andrade
Martín Adalberto Amavizca González
Josafat Marina Ezquerra Brauer
Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos
Fisicoquímica de Biomoléculas en Alimentos
Student thesis
:
Bachelor Thesis
Abstract
Date of Award
23 Jan 1995
Original language
Spanish (Mexico)
Awarding Institution
Departamento de Ciencias Químico-Biológicas
Cite this
Standard
Elaboración de Chorizo Tipo Regional a Partir de Dos Especies Marinas y Evaluación de su Calidad Física, Química y Microbiológica
González Andrade, J. Y. (Author), Amavizca González, M. A. (Author), Ezquerra Brauer, J. M. (Author).
23 Jan 1995
Student thesis
:
Bachelor Thesis