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tortillas Agricultura y biología
Sorghum Medicina y ciencias biológicas
Glutens Compuestos químicos
bran Agricultura y biología
Sorghum bicolor Agricultura y biología
Sorghum (Poaceae) Agricultura y biología
Antioxidants Medicina y ciencias biológicas
Urea Compuestos químicos

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Publicaciones 2004 2020

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Antioxidant activity of amaranth flours obtained by extrusion and partial analysis of their protein quality in vivo

Almirudis Echeverria, S. J., Ramirez Wong, B., Medina Rodriguez, C. L., Magana Barajas, E., Torres Chavez, P. I. & Ledesma Osuna, A. I., 2020, En : Biotecnia. 22, 1, p. 24-31

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Simple method to obtaining a prolonged-release system of urea based on wheat gluten: development and characterization

Barreras-Urbina, C. G., Plascencia-Jatomea, M., Wong-Corral, F. J., Pérez-Tello, M., Ledesma-Osuna, A. I., Tapia-Hernández, J. A., Castro-Enríquez, D. D., Rueda-Puente, E. O. & Rodríguez-Félix, F., 1 ene 2020, (Aceptada/en prensa) En : Polymer Bulletin.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

wheat
Glutens
ureas
Urea
Water content

VISCOELASTIC CHARACTERISTICS OF PART-BAKED BREAD UNDER DIFFERENT PROCESS CONDITIONS

Enrique Gerardo-Rodriguez, J., Ramirez-Wong, B., Isabel Torres-Chavez, P., Irene Ledesma-Osuna, A., Carvajal-Millan, E., Lopez-Cervantes, J., Vasquez-Lara, F. & Irene Silvas-Garcia, M., 2019, En : Biotecnia. 21, 1, p. 68-78

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

2 Citas (Scopus)

Ferulic, p-coumaric, diferulic and triferulic acids contents of corn tortillas prepared with extruded corn flour and enriched with sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) bran

Buitimea-Cantúa, N. E., Torres-Chávez, P. I., Ramírez-Wong, B., Ledesma-Osuna, A. I., Gutiérrez-Uribe, J. A., Serna-Guerrero, D. A. & Serna-Saldívar, S. O., 1 sep 2018, En : Journal of Food Measurement and Characterization. p. 1633-1640 8 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

tortillas
corn flour
Sorghum
bran
Flour
3 Citas (Scopus)

Management of freezing rate and trehalose concentration to improve frozen dough properties and bread quality

Gerardo-Rodríguez, J. E., Ramírez-Wong, B., Ledesma-Osuna, A. I., Medina-Rodríguez, C. L., Ortega-Ramírez, R. & Silvas-García, M. I., 1 ene 2017, En : Food Science and Technology. p. 59-64 6 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

frozen dough
Trehalose
Bread
trehalose
dough