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Publicaciones 1993 2020

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Antioxidant activity of amaranth flours obtained by extrusion and partial analysis of their protein quality in vivo

Almirudis Echeverria, S. J., Ramirez Wong, B., Medina Rodriguez, C. L., Magana Barajas, E., Torres Chavez, P. I. & Ledesma Osuna, A. I., 2020, En : Biotecnia. 22, 1, p. 24-31

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

6 Citas (Scopus)

Effect of different polyalcohols as plasticizers on the functional properties of squid protein film (Dosidicus Gigas)

Murrieta-Martínez, C., Soto-Valdez, H., Pacheco-Aguilar, R., Torres-Arreola, W., Rodríguez-Felix, F., Ramírez-Wong, B., Santacruz-Ortega, H., Santos-Sauceda, I., Olibarría-Rodríguez, G. & Márquez-Ríos, E., 1 ene 2019, En : Coatings. 9, 2, 77.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Acceso abierto
Plasticizers
plasticizers
Sorbitol
glycerols
Glycerol

EFFECT OF THERMAL TREATMENT ON FERMENTATIVE CAPACITY OF OAT, CORN, AND SORGHUM FLOURS FOR USAGE IN WHEAT FLOUR SUBSTITUTION

Vasquez Lara, F., Verdu Amat, S., Islas Rubio, A. R., Ramirez Wong, B., Barat Baviera, J. M. & Grau Melo, R., 2019, En : Biotecnia. 21, 1, p. 45-53

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

VISCOELASTIC CHARACTERISTICS OF PART-BAKED BREAD UNDER DIFFERENT PROCESS CONDITIONS

Enrique Gerardo-Rodriguez, J., Ramirez-Wong, B., Isabel Torres-Chavez, P., Irene Ledesma-Osuna, A., Carvajal-Millan, E., Lopez-Cervantes, J., Vasquez-Lara, F. & Irene Silvas-Garcia, M., 2019, En : Biotecnia. 21, 1, p. 68-78

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

2 Citas (Scopus)

Effect of Extrusion Conditions and the Optimization of Phenolic Compound Content and Antioxidant Activity of Wheat Bran Using Response Surface Methodology

Ramos-Enríquez, J. R., Ramírez-Wong, B., Robles-Sánchez, R. M., Robles-Zepeda, R. E., González-Aguilar, G. A. & Gutiérrez-Dorado, R., 1 sep 2018, En : Plant Foods for Human Nutrition. p. 228-234 7 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Dietary Fiber
wheat bran
Phenol
response surface methodology
extrusion