Los cambios que haya realizado en Pure se mostrarán aquí próximamente.

Publicaciones 1993 2020

  • 714 Citas
  • 14 Índice H
  • 58 Artículo
  • 3 Capítulo
  • 3 Reseña científica
  • 1 Erratum
Filtro
Capítulo
2016

The use of xanthan gum in the nixtamalization process: A review

Silvas-García, M. I., Ramírez-Wong, B., Torres-Chávez, P. I., Medina-Rodríguez, L. C., Salazar-García, M. G. & Ledesma-Osuna, A. I., 1 ene 2016, Xanthan Gum: Applications and Research Studies. 34 p.

Resultado de la investigación: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítulo

nixtamalization
tortillas
xanthan gum
masa
hydrocolloids
2014
1 Cita (Scopus)

Pigmented maizes: Anthocyanin profile and content

Escalante-Aburto, A., Torres-Chávez, P. I., Ramírez-Wong, B. & Ponce-García, N., 1 ene 2014, Handbook of Anthocyanins: Food Sources, Chemical Applications and Health Benefits. 17 p.

Resultado de la investigación: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítulo

anthocyanins
corn
anthocyanidins
glucosides
cyanidin
2012
8 Citas (Scopus)

Ferulated arabinoxylans as by-product from maize wet-milling process: Characterization and gelling capability

Martínez-López, A. L., Carvajal-Millan, E., Lizardi-Mendoza, J., López-Franco, Y., Rascón-Chu, A., Salas-Muñoz, E. & Ramírez-Wong, B., 1 dic 2012, Maize: Cultivation, Uses and Health Benefits. 9 p.

Resultado de la investigación: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítulo

wet milling
arabinoxylan
gelation
corn
bran