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Dosidicus gigas Agricultura y biología
Decapodiformes Medicina y ciencias biológicas
squid Agricultura y biología
shrimp Agricultura y biología
Litopenaeus vannamei Agricultura y biología
Muscles Medicina y ciencias biológicas
Chitosan Compuestos químicos
collagen Agricultura y biología

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Publicaciones 1996 2019

Bacterial Cellulose Production by Gluconacetobacter entanii Using Pecan Nutshell as Carbon Source and its Chemical Functionalization

Dórame-Miranda, R. F., Gámez Meza, N., Medina Juárez, L. A., Ezquerra Brauer, J. M., Ovando Martinez, M. & Lizardi-Mendoza, J., 2019, En : Carbohydrate Polymers. 207, p. 91-99

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

Cyclin-dependent kinase 2 (Cdk-2) from the White shrimp Litopenaeus vannamei: molecular characterization and tissue-specific expression during hypoxia and reoxygenation

Nuñez-Hernandez, D. M., Camacho-Jiménez, L., González-Ruiz, R., Mata-Haro, V., Ezquerra Brauer, J. M. & Yepiz-Plascencia, G., 2019, En : Comparative Biochemistry and Physiology - A Molecular and Integrative Physiology. 230, p. 56-63

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

1 Cita (Scopus)

Recent trends for the employment of jumbo squid (Dosidicus gigas) by-products as a source of bioactive compounds with nutritional, functional and preservative applications: a review

Ezquerra-Brauer, J. M. & Aubourg, S. P., 1 ene 2019, (Aceptada/en prensa) En : International Journal of Food Science and Technology. 54, 4, p. 987-998 12 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

Dosidicus gigas
Seafood
Decapodiformes
preservatives
byproducts
Dosidicus gigas
Decapodiformes
Ultrafiltration
ultrafiltration
squid
1 Cita (Scopus)

Effect of cooking on physicochemical and structural properties of jumbo squid (Dosidicus gigas) muscle

Torres-Arreola, W., Ocaño-Higuera, V. M., Ezquerra-Brauer, J. M., López-Corona, B. E., Rodríguez-Felix, F., Castro-Longoria, R. & Ramírez-Guerra, H. E., 1 feb 2018, En : Journal of Food Processing and Preservation. 42, 2, e13528.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

Dosidicus gigas
Decapodiformes
Cooking
Muscle
Structural properties

Proyectos 2011 2019

Actividades 2011 2016

  • 2 Trabajo editorial
  • 2 Revisión

LWT-Food Science and Technology (Evento)

Josafat Marina Ezquerra Brauer (Revisor)
1 sep 2016 → …

Actividad: Revisión por parte de expertos de una publicación y trabajo editorialTrabajo editorial

CyTA - Journal of Food (Evento)

Josafat Marina Ezquerra Brauer (Revisor)
6 ene 2014 → …

Actividad: Revisión por parte de expertos de una publicación y trabajo editorialTrabajo editorial