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Flour Medicina y ciencias biológicas
tortillas Agricultura y biología
wheat flour Agricultura y biología
nixtamalization Agricultura y biología
Triticum Medicina y ciencias biológicas
stearin Agricultura y biología
dough Agricultura y biología
breads Agricultura y biología

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Publicaciones 2003 2017

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Formulation of Zero-Trans Crystalized Fats Produced from Palm Stearin and High Oleic Safflower Oil Blends

Buitimea-Cantúa, N. E., Salazar-García, M. G., Vidal-Quintanar, R. L., Serna-Saldívar, S. O., Ortega-Ramirez, R. & Buitimea-Cantúa, G. V., 1 ene 2017, En : Journal of Food Quality.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Safflower Oil
stearin
safflower oil
Oils and fats
blended foods

The use of xanthan gum in the nixtamalization process: A review

Silvas-García, M. I., Ramírez-Wong, B., Torres-Chávez, P. I., Medina-Rodríguez, L. C., Salazar-García, M. G. & Ledesma-Osuna, A. I., 1 ene 2016, Xanthan Gum: Applications and Research Studies. 34 p.

Resultado de la investigación: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítulo

nixtamalization
tortillas
xanthan gum
masa
hydrocolloids
7 Citas (Scopus)

Effect of Malting and Nixtamalization Processes on the Physicochemical Properties of Instant Extruded Corn Flour and Tortilla Quality

Rodríguez-Martínez, N. A., Salazar-García, M. G., Ramírez-Wong, B., Islas-Rubio, A. R., Platt-Lucero, L. C., Morales-Rosas, I., Marquez-Melendez, R. & Martínez-Bustos, F., 19 sep 2015, En : Plant Foods for Human Nutrition. p. 275-280 6 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Chemical Phenomena
nixtamalization
tortillas
corn flour
malting
5 Citas (Scopus)

Relationships between chemical composition and quality-related characteristics in bread making with wheat flour-fine bran blends

Pavlovich-Abril, A., Rouzaud-Sández, O., Romero-Baranzini, A. L., Vidal-Quintanar, R. L. & Salazar-García, M. G., 1 ene 2015, En : Journal of Food Quality. p. 30-39 10 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Bread
bran
Flour
blended foods
wheat flour
21 Citas (Scopus)

Estimated Glycemic Index and Dietary Fiber Content of Cookies Elaborated with Extruded Wheat Bran

Reyes-Pérez, F., Salazar-García, M. G., Romero-Baranzini, A. L., Islas-Rubio, A. R. & Ramírez-Wong, B., 11 feb 2013, En : Plant Foods for Human Nutrition. p. 52-56 5 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículo

Glycemic Index
cookies
glycemic index
Dietary Fiber
wheat bran