Los cambios que haya realizado en Pure se mostrarán aquí próximamente.

Publicaciones 2009 2019

  • 377 Citas
  • 8 Índice H
  • 15 Artículo
  • 3 Libro
  • 1 Capítulo
2019
3 Citas (Scopus)

Bacterial Cellulose Production by Gluconacetobacter entanii Using Pecan Nutshell as Carbon Source and its Chemical Functionalization

Dórame-Miranda, R. F., Gámez Meza, N., Medina Juárez, L. A., Ezquerra Brauer, J. M., Ovando Martinez, M. & Lizardi-Mendoza, J., 2019, En : Carbohydrate Polymers. 207, p. 91-99

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

2018

Effect of ripening on physico-chemical properties and bioactive compounds in papaya pulp, skin and seeds

Ovando-Martinez, M., López-Teros V., M., Tortoledo-Ortiz, O., Astiazarán-García, H., Ayala-Zavala, J. F., Villegas-Ochoa, M. A. & González-Aguilar, G. A., 2018, En : Indian Journal of Natural Products and Resources.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

2017
5 Citas (Scopus)

Physicochemical Properties of Octenyl Succinic Esters of Cereal, Tuber and Root Starches

Ovando-Martinez, M., Whitney, K., Ozsisli, B. & Simsek, S., 2017, En : Journal of Food Processing and Preservation.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

Salicylic acid treatments

Goñi, M. G., Quirós-Sauceda, A. E., Velderrain-Rodríguez, G. R., Ovando-Martínez, M., Roura, S. I., González-Aguilar, G. A. & Pareek, S., 1 ene 2017, Novel Postharvest Treatments of Fresh Produce. CRC Press, p. 119-148 30 p.

Resultado de la investigación: Capítulo del libro/informe/acta de congresoCapítuloInvestigaciónrevisión exhaustiva

Salicylic acid
Salicylic Acid
salicylic acid
Fruits
Fruit
2016
15 Citas (Scopus)

Analysis of octenylsuccinate rice and tapioca starches: Distribution of octenylsuccinic anhydride groups in starch granules

Whitney, K., Reuhs, B. L., Ovando Martinez, M. & Simsek, S., 2016, En : Food Chemistry.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)

Chemical composition, nutritional value and in vitro starch digestibility of roasted chickpeas

Simsek, S., Herken, E. N. & Ovando-Martinez, M., 2016, En : Journal of the Science of Food and Agriculture.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

1 Cita (Scopus)

Hydrogen sulfide

Quirós-Sauceda, A. E., Velderrain-Rodríguez, G. R., Ovando-Martínez, M., Goñi, M. G., González-Aguilar, G. A. & Ayala-Zavala, J. F., 2016

Resultado de la investigación: Informe/libroLibroInvestigaciónrevisión exhaustiva

Oxygen, carbon dioxide, and nitrogen

Ovando-Martínez, M., Ruiz-Pardo, C. A., Quirós-Sauceda, A. E., Velderrain-Rodríguez, G. R., González-Aguilar, G. A. & Ayala-Zavala, J. F., 2016

Resultado de la investigación: Informe/libroLibroInvestigaciónrevisión exhaustiva

2015
41 Citas (Scopus)

Chemical composition, digestibility and emulsification properties of octenyl succinic esters of various starches

Simsek, S., Ovando-Martinez, M., Marefati, A., Sj, M. & Rayner, M., 2015, En : Food Research International.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

1 Cita (Scopus)

Licorice (Glycyrrhiza glabra Linn.) oils

Quirós-Sauceda, A. E., Ovando-Martínez, M., Velderrain-Rodríguez, G. R., González-Aguilar, G. A. & Ayala-Zavala, J. F., 2015

Resultado de la investigación: Informe/libroLibroInvestigaciónrevisión exhaustiva

2013
15 Citas (Scopus)

Analysis of deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside in hard red spring wheat inoculated with Fusarium Graminearum

Ovando-Martínez, M., Ozsisli, B., Anderson, J., Whitney, K., Ohm, J-B. & Simsek, S., 2013, En : Toxins.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

3 Citas (Scopus)

Analysis of Starch in Food Systems by High-Performance Size Exclusion Chromatography

Ovando-Martínez, M., Whitney, K. & Simsek, S., 2013, En : Journal of Food Science.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

40 Citas (Scopus)

Effect of hydrothermal treatment on physicochemical and digestibility properties of oat starch

Ovando-Martínez, M., Whitney, K., Reuhs, B. L., Doehlert, D. & Simsek, S., 2013, En : Food Research International.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

6 Citas (Scopus)

Occurrence of deoxynivalenol and deoxynivalenol-3-glucoside in hard red spring wheat grown in the USA

Simsek, S., Ovando-Martínez, M., Ozsisli, B., Whitney, K. & Ohm, J-B., 2013, En : Toxins.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

2012
40 Citas (Scopus)

Effect of acetylation, oxidation and annealing on physicochemical properties of bean starch

Simsek, S., Ovando-Martínez, M., Whitney, K. & Bello-Pérez, L. A., 2012, En : Food Chemistry.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

2011
28 Citas (Scopus)

Effect of the cooking on physicochemical and starch digestibility properties of two varieties of common bean (Phaseolus vulgaris L.) grown under different water regimes

Ovando-Martínez, M., Osorio-Díaz, P., Whitney, K., Bello-Pérez, L. A. & Simsek, S., 2011, En : Food Chemistry.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

33 Citas (Scopus)

Starch characteristics of bean (Phaseolus vulgaris L.) grown in different localities

Ovando-Martínez, M., Bello-Pérez, L. A., Whitney, K., Osorio-Díaz, P. & Simsek, S., 2011, En : Carbohydrate Polymers.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

2009
140 Citas (Scopus)

Unripe banana flour as an ingredient to increase the undigestible carbohydrates of pasta

Ovando-Martinez, M., Sáyago-Ayerdi, S., Agama-Acevedo, E., Goñi, I. & Bello-Pérez, L. A., 2009, En : Food Chemistry.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva