Los cambios que haya realizado en Pure se mostrarán aquí próximamente.

Publicaciones 2005 2019

Filtro
Reseña científica
2018
8 Citas (Scopus)

Edible protein films: Sources and behavior

Murrieta-Martínez, C. L., Soto-Valdez, H., Pacheco-Aguilar, R., Torres-Arreola, W., Rodríguez-Felix, F. & Márquez Ríos, E., 1 mar 2018, En : Packaging Technology and Science. p. 113-122 10 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaReseña científica

Proteins
Prolamins
Casein
Glutens
Gelatin
2016
5 Citas (Scopus)

Role of endogenous and exogenous tocopherols in the lipid stability of marine oil systems: A review

Suárez-Jiménez, G. M., López-Saiz, C. M., Ramírez-Guerra, H. E., Ezquerra-Brauer, J. M., Ruiz-Cruz, S. & Torres-Arreola, W., 1 dic 2016, En : International Journal of Molecular Sciences.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaReseña científica

tocopherol
Tocopherols
Antioxidants
Lipids
lipids
8 Citas (Scopus)

Thermal gelation of myofibrillar proteins from aquatic organisms

Tolano-Villaverde, I. J., Torres-Arreola, W., Ocaño-Higuera, V. M. & Marquez-Rios, E., 2 jul 2016, En : CYTA - Journal of Food. p. 502-508 7 p.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaReseña científica

Aquatic organisms
Aquatic Organisms
myofibrillar proteins
aquatic organisms
Gelation