Analysis of Starch in Food Systems by High-Performance Size Exclusion Chromatography

M. Ovando-Martínez, K. Whitney, S. Simsek

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

3 Citas (Scopus)
Idioma originalIndefinido/desconocido
PublicaciónJournal of Food Science
DOI
EstadoPublicada - 2013

Citar esto

@article{e7e20a776a91491eb70314b8c10bf612,
title = "Analysis of Starch in Food Systems by High-Performance Size Exclusion Chromatography",
author = "M. Ovando-Mart{\'i}nez and K. Whitney and S. Simsek",
year = "2013",
doi = "10.1111/1750-3841.12037",
language = "Indefinido/desconocido",
journal = "Journal of Food Science",
issn = "0022-1147",
publisher = "Wiley-Blackwell",

}

Analysis of Starch in Food Systems by High-Performance Size Exclusion Chromatography. / Ovando-Martínez, M.; Whitney, K.; Simsek, S.

En: Journal of Food Science, 2013.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

TY - JOUR

T1 - Analysis of Starch in Food Systems by High-Performance Size Exclusion Chromatography

AU - Ovando-Martínez, M.

AU - Whitney, K.

AU - Simsek, S.

PY - 2013

Y1 - 2013

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84873432436&partnerID=MN8TOARS

U2 - 10.1111/1750-3841.12037

DO - 10.1111/1750-3841.12037

M3 - Artículo

JO - Journal of Food Science

JF - Journal of Food Science

SN - 0022-1147

ER -