Attitude toward ethnic food consumption/international and traditional in Northern Mexico

Título traducido de la contribución: Actitud hacia el consumo de comidas étnicas/internacionales y tradicionales en el norte de México

Dena M. Camarena Gómez, Sergio A. Sandoval Godoy, Sandra Elvia Domínguez Ibáñez

Producción científica: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

5 Citas (Scopus)

Resumen

The seeking for food variety is recognized as an important characteristic that influences consumer behavior. This paper analyzes the Sonora consumers' attitudes toward the ethnic/international food as well as traditional meals, by using the VARSEEK (Variety seeking tendency) scale. Though this application we can find the individuals profile that tends to search for food diversity, and obtain relevant information that allows analyzing the potential market for ethnic/international food, and the traditional meal preferences as well.

Título traducido de la contribuciónActitud hacia el consumo de comidas étnicas/internacionales y tradicionales en el norte de México
Idioma originalInglés
Páginas (desde-hasta)87-97
Número de páginas11
PublicaciónAgroalimentaria
Volumen17
N.º32
EstadoPublicada - ene. 2011

Huella

Profundice en los temas de investigación de 'Actitud hacia el consumo de comidas étnicas/internacionales y tradicionales en el norte de México'. En conjunto forman una huella única.

Citar esto