Chemical composition, nutritional value and in vitro starch digestibility of roasted chickpeas

S. Simsek, E.N. Herken, M. Ovando-Martinez

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)
Idioma originalIndefinido/desconocido
PublicaciónJournal of the Science of Food and Agriculture
DOI
EstadoPublicada - 2016

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Chemical composition, nutritional value and in vitro starch digestibility of roasted chickpeas. / Simsek, S.; Herken, E.N.; Ovando-Martinez, M.

En: Journal of the Science of Food and Agriculture, 2016.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

TY - JOUR

T1 - Chemical composition, nutritional value and in vitro starch digestibility of roasted chickpeas

AU - Simsek, S.

AU - Herken, E.N.

AU - Ovando-Martinez, M.

PY - 2016

Y1 - 2016

UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84967316003&partnerID=MN8TOARS

U2 - 10.1002/jsfa.7461

DO - 10.1002/jsfa.7461

M3 - Artículo

JO - Journal of the Science of Food and Agriculture

JF - Journal of the Science of Food and Agriculture

SN - 0022-5142

ER -