Effect of ultrasonication time on the functional properties of giant squid (Dosidicus gigas) mantle protein concentrate

S. Valdez-Hurtado, L. S. López-Bermúdez, O. A. Higuera-Barraza, C. L. Del Toro-Sanchez, S. Ruiz-Cruz, M. G. Suárez-Jiménez, E. Marquez-Rios

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

1 Cita (Scopus)
Idioma originalInglés
Páginas (desde-hasta)1-5
Número de páginas5
PublicaciónFood Bioscience
Volumen27
DOI
EstadoPublicada - 1 feb 2019

Huella dactilar

Dosidicus gigas
Decapodiformes
protein concentrates
squid
functional properties
foams
Sonication
emulsions
Proteins
Emulsions
proteins
Foams
foaming capacity
emulsifying
gelation
Fisheries
water holding capacity
raw materials
Mexico
texture

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Valdez-Hurtado, S. ; López-Bermúdez, L. S. ; Higuera-Barraza, O. A. ; Del Toro-Sanchez, C. L. ; Ruiz-Cruz, S. ; Suárez-Jiménez, M. G. ; Marquez-Rios, E. / Effect of ultrasonication time on the functional properties of giant squid (Dosidicus gigas) mantle protein concentrate. En: Food Bioscience. 2019 ; Vol. 27. pp. 1-5.
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Effect of ultrasonication time on the functional properties of giant squid (Dosidicus gigas) mantle protein concentrate. / Valdez-Hurtado, S.; López-Bermúdez, L. S.; Higuera-Barraza, O. A.; Del Toro-Sanchez, C. L.; Ruiz-Cruz, S.; Suárez-Jiménez, M. G.; Marquez-Rios, E.

En: Food Bioscience, Vol. 27, 01.02.2019, p. 1-5.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

TY - JOUR

T1 - Effect of ultrasonication time on the functional properties of giant squid (Dosidicus gigas) mantle protein concentrate

AU - Valdez-Hurtado, S.

AU - López-Bermúdez, L. S.

AU - Higuera-Barraza, O. A.

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AU - Ruiz-Cruz, S.

AU - Suárez-Jiménez, M. G.

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PY - 2019/2/1

Y1 - 2019/2/1

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UR - http://www.scopus.com/inward/record.url?scp=85057247298&partnerID=8YFLogxK

U2 - 10.1016/j.fbio.2018.11.003

DO - 10.1016/j.fbio.2018.11.003

M3 - Artículo

VL - 27

SP - 1

EP - 5

JO - Food Bioscience

JF - Food Bioscience

SN - 2212-4292

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