Ferulic, p-coumaric, diferulic and triferulic acids contents of corn tortillas prepared with extruded corn flour and enriched with sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) bran

Nydia E. Buitimea-Cantúa, Patricia I. Torres-Chávez, Benjamín Ramírez-Wong, Ana I. Ledesma-Osuna, Janet A. Gutiérrez-Uribe, Delia A. Serna-Guerrero, Sergio O. Serna-Saldívar

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículorevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)
Idioma originalInglés estadounidense
Páginas (desde-hasta)1633-1640
Número de páginas8
PublicaciónJournal of Food Measurement and Characterization
DOI
EstadoPublicada - 1 sep 2018

Huella Profundice en los temas de investigación de 'Ferulic, p-coumaric, diferulic and triferulic acids contents of corn tortillas prepared with extruded corn flour and enriched with sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) bran'. En conjunto forman una huella única.

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