New icing media for quality enhancement of chilled hake (Merluccius merluccius) using a jumbo squid (Dosidicus gigas) skin extract

Josafat Marina Ezquerra-Brauer, José M. Miranda, Jesús Enrique Chan-Higuera, Jorge Barros-Velázquez, Santiago P. Aubourg

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

4 Citas (Scopus)
Idioma originalInglés estadounidense
Páginas (desde-hasta)3412-3419
Número de páginas8
PublicaciónJournal of the Science of Food and Agriculture
DOI
EstadoPublicada - 15 ago 2017

Huella dactilar

Dosidicus gigas
Merluccius merluccius
Decapodiformes
hake
Ice
Life Expectancy
skin (animal)
Skin
shelf life
extracts
ice
Mucus
odors
industrial byproducts
Acetic Acid
Fishes
commercialization
preservatives
mucus
Lipids

Citar esto

@article{e43dff1a762a4fd0a6045c3d5616c7f7,
title = "New icing media for quality enhancement of chilled hake (Merluccius merluccius) using a jumbo squid (Dosidicus gigas) skin extract",
author = "Ezquerra-Brauer, {Josafat Marina} and Miranda, {Jos{\'e} M.} and Chan-Higuera, {Jes{\'u}s Enrique} and Jorge Barros-Vel{\'a}zquez and Aubourg, {Santiago P.}",
year = "2017",
month = "8",
day = "15",
doi = "10.1002/jsfa.8192",
language = "American English",
pages = "3412--3419",
journal = "Journal of the Science of Food and Agriculture",
issn = "0022-5142",
publisher = "John Wiley and Sons Ltd",

}

New icing media for quality enhancement of chilled hake (Merluccius merluccius) using a jumbo squid (Dosidicus gigas) skin extract. / Ezquerra-Brauer, Josafat Marina; Miranda, José M.; Chan-Higuera, Jesús Enrique; Barros-Velázquez, Jorge; Aubourg, Santiago P.

En: Journal of the Science of Food and Agriculture, 15.08.2017, p. 3412-3419.

Resultado de la investigación: Contribución a una revistaArtículoInvestigaciónrevisión exhaustiva

TY - JOUR

T1 - New icing media for quality enhancement of chilled hake (Merluccius merluccius) using a jumbo squid (Dosidicus gigas) skin extract

AU - Ezquerra-Brauer, Josafat Marina

AU - Miranda, José M.

AU - Chan-Higuera, Jesús Enrique

AU - Barros-Velázquez, Jorge

AU - Aubourg, Santiago P.

PY - 2017/8/15

Y1 - 2017/8/15

U2 - 10.1002/jsfa.8192

DO - 10.1002/jsfa.8192

M3 - Article

SP - 3412

EP - 3419

JO - Journal of the Science of Food and Agriculture

JF - Journal of the Science of Food and Agriculture

SN - 0022-5142

ER -